Godt nyt til de nyhedsafhængige 

Godt nyt til de nyhedsafhængige 

I en tid, hvor man næsten uanset hvor man går og står bliver eksponeret for nyheder, kan det for nogle blive en afhængighed, og det kan gå ud over livskvaliteten. Megen tid går med at jagte nyheder og tjekke telefonen eller nyhedsudsendelserne for at se, hvad der er sket. Der er dog håb for dem, der er kommet ud i et misbrug, og det ser vi nærmere på her, så læs med og få mere at vide 

Dagens.no som er en norsk nyhedsside er en af de kanaler, som hardcore nyhedsjunkies dagligt besøger, og hvis man er så glad for siden, at det reelt er blevet et misbrug, kan man prøve at undersøge, om der skulle findes naturlægemidler mod denne lidelse. Dagens.se kan være værd at prøve at skifte til, hvis det er muligt, for på den måde at komme ud af afhængigheden af netop den norske side. 

Tag en kold tyrker 

Man kan også prøve simpelt hen at tage det, der på godt dansk hedder en kold tyrker, og helt holde sig fra nyheder af enhver art en tid, indtil man så at sige er blevet afgiftet. Denne metode kan muligvis kombineres med naturmedicin og således øge chancen for at komme ud på den anden side. 

Den sidste mulighed, vi vil se på her, er den gode gamle med stille og roligt at trappe ned indtil man når et fornuftigt leje, hvor man kan styre nyhedsindtaget. Denne metode er den mindst indgribende, og netop derfor vælger mange at prøve denne vej, inden skrappere midler tages i brug. 

Når man er kommet ud af sin afhængighed, kan man glæde sig over igen at nyde at være sammen med sin familie eller have tid til at analysere aktier, lave simreretter eller bygge modelfly, for nu er det ikke længere nyhederne, der styrer en, men omvendt.