Når gode sportsnyheder er den bedste medicin 

Når gode sportsnyheder er den bedste medicin 

For sportsentusiasten kan det være et personligt nederlag, hvis favoritholdet taber i turneringen. Det gør næsten fysisk ondt på en passioneret fan, når det går dårligt for det hold, vedkommende har valgt at følge loyalt gennem tykt og tyndt. Her hjælper ayurvedisk te overhovedet ikke. Selv den skønneste økologiske gulerodskage bliver til støv i munden på en sportsfan, der har oplevet sit favorithold tabe på hjemmebane. Her er gode nyheder den eneste rigtige medicin. 

Er det håndboldens verden, man følger, så læser med håndboldnyheder på nettet, i håb om, at et eller andet mirakel er sket, så favoritholdet alligevel har en chance for at genvinde pokalen. Måske har man brug for at bearbejde nederlaget ved at læse interviews og analyser i lange artikler på nettet. Det kan dulme lidt at høre at spillerne også har det dårligt, men lover at vende stærkt tilbage. Og hvad siger træneren? Har han nye tricks i ærmet til næste kamp?  

Medicin til fodboldfolket 

Også fodboldfans kan føle deres favoritholds nederlag på banen som personlige tragedier. Læs mere, hvis du er fodboldfan med ømme mentale fødder. Det er en stor hjælp, når man skal rejse sig og komme videre, at læse, hvad heltene siger til det hele. Der er altid trøst og nyt mod at hente. For fodboldspillere og sportsfolk er næsten altid ukuelige optimister, og det bør du også være. Det er altid håb. Ingen grund til at gå amok på tilhængere af modstandernes hold. Der er altid håb. 

Den gode nyhed 

En dag, så går du ind på din favoritside om sport, og så ser du at dit hold er tilbage i kampen igen. Straks er smerterne væk og du er kureret for dit sortsyn. En god sportsnyhed kan være mere helsebringende end den mest effektive naturmedicin.