Sådan kan du bruge mindfulness til at forberede dig på fødslen

Sådan kan du bruge mindfulness til at forberede dig på fødslen

Du skal igennem den største forandring i dit liv, og der er en helt masse følelser forbundet med situationen. Det kan både virke skræmmende, overvældende og spændende at skulle være forældre. Inden man skal føde, kan det være en rigtig god idé at bruge mindfulness, for bedre at kunne håndtere frygt og smerter. Mindfulness hjælper nemlig med, at man er til stede i nuet. Læs med her.

Mindfulness i forbindelse med en fødsel, er med til at give nogle teknikker til at håndtere smerterne bedre. Det skal understreges, at det ikke stopper dem, men kan være med til at tackle dem bedre. Mindfulness bør trænes jævnligt inden, at man skal føde. Mindfulness kan dyrkes igennem yoga blandt andet. Det handler også om vejrtrækningsøvelser.

Mindfulness kan være et effektivt værktøj til mange mennesker, og altså til mennesker, som ikke skal igennem en fødsel. Der findes meget mere information i både bøger og på internettet omkring mindfulness

Vær parat med det rette udstyr til når babyen kommer

En af de ting, man kan gøre når man stadig er i sin graviditet, er at forberede sig. Det betyder at købe de rette babyprodukter og udstyr, så man ikke står og mangler dem efter fødslen. Hos MamaMilla, kan du finde masser af udstyr til både mor og baby. Til dem, som stadig er i sin graviditet, så kan man også købe vente tøj.

Indenfor babyprodukter og babyudstyr, kan du også finde alt til hjemmet, så du får den bedst mulige start. MamaMilla har blandt andet spændende inspiration, som du kan kigge på imens du stadig er i din graviditet. Webshoppen har blandt andet udstyr til puslebordet og til når babyen skal sove. Til bad og leg kan du også finde masser af nødvendigt udstyr til babyen.