Yoga både ude og hjemme i København 

Yoga både ude og hjemme i København 

Der er intet, der holder dig fra at holde din krop ved lige. Nu kan du dyrke yoga både ude og hjemme. Med de rette yogakurser har du mulighed for at tage yogaen med hjem i stuen, så du kan få din daglige dosis yoga. Glem dog ikke at besøge yogastudierne for at holde formen ved lige. Det er nemlig en social oplevelse på højde med andre aktiviteter.  

Savner du en god yogainstruktør? En du kan tage med hjem, ligesom du kan besøge dem i studiet? Er din Yoga København-baseret? Hvis ikke, så kan du finde en yoga-instruktør i dit lokale område i hovedstaden. Yoga er sundt for både krop og sjæl, og du kan give dig i kast med det både som begynder, trænet og ekspert. 

Fokuser på din vejrtrækning 

Yoga er måske ikke for alle, men hvis du oplever stress eller uro i din hverdag, kan yoga hjælpe dig med at komme helt ned i gear. For du skal nemlig fokusere på din vejrtrækning. Og kun din vejrtrækning. Udover at du selvfølgelig laver kropslige udstrækningsøvelser af enhver art, så lærer du også kroppen, hvordan den slapper helt af. Selvom yoga er hårdt for kroppen, så falder du mere til ro i den.  

Det kan være med til at give dig det overskud i hverdagen, som du har savnet. Det handler om din indre balance, så du kan håndtere en travl hverdag med børn og arbejde eller studier og socialliv. Det gælder nemlig om at finde overskuddet frem, så du kan nyde alt det gode i livet frem for at undgå det.  

Godt for krop og sjæl 

Din krop vil takke dig efter den første yoga-lektion. Det vil den også efter den tiende. Derfor kan du også lære yogaøvelserne, så du kan tage dem med hjem og lave dem på måtten derhjemme. Der er stor forskel på at lave yoga alene derhjemme og så i stuen for sig selv. Der er fordele og ulemper ved dem begge, men det ene udelukker bestemt ikke det andet. 

Uanset om du blot prøver at finde ro i kroppen måske ovenpå angst eller stress, måske genoptræner du en knæskade eller også prøver du at mærke kroppen igen efter en graviditet, grundene til at begynde til yoga er mange, og du skal ikke snyde dig selv for muligheden for at komme i zen med din krop og dit sind.