You are currently viewing Kryptovalutaer og aktier

Kryptovalutaer og aktier

En kryptovaluta er fællesbetegnelsen for virtuelle valutaer. De fleste mennesker har hørt ordet Bitcoins før. Det er en virtuel valuta, du kan købe. Du kan også købe med den. Det er altså en slags betalingsform og – middel. En valuta, en mønt. Læs mere om, hvordan det kan forekomme i følgende artikel. Læs også mere om aktier samt folks forsøg på at bekæmpe snyderi med kryptovalutaer.

Ikke alle er inde i aktier

Du kan også have aktier og dermed investere i Bitcoins. De har en vis værdi som ethvert andet produkt og selskab. Denne værdi ændre sig naturligvis hele tiden i takt med markedsøkonomiens frem – og nedgang. Selvfølgelig også i takt med produktets popularitet og efterspørgsel. Det er ikke alle forundt at være inde i det med aktier. Tit er aktieindehaverne folk, der er har kent til aktier hele livet. Måske har de arvet nogen, eller blevet oplært i viden indenfor området. Det er ikke noget, vi bliver lært op i folkeskolen. Enhver kan have store og små aktier i en hvilken som helst virksomhed. Det er bare at turde. Du kan lave små og store investeringer. Det er i den grad til at forstå, at mange folk sidder og tænker, “jeg vil da også gerne have en bid af den kage”.

Pas på med aktier

Når du køber en aktie, er den din. Når du så sælger den efter et vis tidsrum, vil dens prisværdig enten være faldet eller steget. Du vil så naturligvis få den nye værdi tilbage og udbetalt. Virksomheder tjener på, at folk har aktier stående hos dem. Dog kan den almindelige borger også gøre sig en god økonomisk gevinst i at have aktier i en virksomhed, der kun vokser. Som mange er bekendte med, er det alt sammen ganske simpelt et spil, som så meget andet. Det handler om held og en god fornemmelse. 

Blockchain vil forhindre snyd

Kryptovalutaer er en virtuel betalingsform, som du kan anvende nogen steder. Du kan også have aktier i specifikke kryptovalutaer. Eventuelt har du hørt om Bitcoins, den meste kendte og omtalte af slagsen. Blockchain vil forhindre snyd ved brug af kryptovalutaer. Da det er set, og er en bekymring fremadrettet mange eksperter har. På trods af, det er tilladt visse steder. Blokchain vil forhindre, at du kan snyde med din penge, investeringer og med skat. Læs mere om nedkæmpning af snyd med blockchain her.