You are currently viewing Brug en limstift til dit kreative arbejde

Brug en limstift til dit kreative arbejde

Under nedlukningen i forbindelse med corona, har mange danskere været hjemsendt fra deres arbejde og det har beytdet langt mere fritid for mange, og for nogle har det været lig med fritid 8 timer om dagen i stedet for arbejde. Den slags betyder naturligvis at man skal finde på noget at lave. Mange har valgt den kreative vej, hvor der er blevet klippet og klistret på livet løs.

Slip din kreativitet løs

Troede du heller ikke at du var kreativt anlagt, førend du skulle få tiden til at gå derhjemme under de gentagende coronanedlukninger eller måske har du bare haft blod på tandn efter at være kreativ.

For de flestes vedkommende er det at klippe og klistre noget der meget lige til at kaste sig ud. Næsten alle har prøvet det fra barndommen i folkeskolen, hvor det nærmest var et ritual hvert år inden juleafslutningen.

Det betyder derfor at de fleste har både saks, papir og måske endda også tuscher liggende derhjemme. Men noget som man ikke har er limstifter. Sådan nogle limstifter til skole og hobby.

De er heldigvis lette at anskaffe, og kan oftest købes i ethvert større supermarked eller hos den lokale hobbyforretning. Det er også muligt at finde online!

Kreativ med en limstift?

Det lyder måske paradoksalt eller som noget der er lidt åndsvagt, men udoover limpistolen er der mange muligheder for at være kreativ med en limstift. Den er nemmere at håndtere, kræver ingen strøm, særlig håndtering og så er den meget tilgivende hvis man limer det forkerte sted.

Er du til ting at hænge på væggen eller vil du lade børnene lege løs og være kreative, så klip en masse små former og lim dem fast på en farvet baggrund, f.eks. et stykke pap. Så har du både noget som børnene kan vise frem i skolen eller noget som du kan trække ud af skuffen til et smil ind i mellem.

Mulighederne er mange og det er kun din fantasi som sætter grænsen. Der er uanset hvad lagt i ovnen til både kreativ hygge for dig selv eller sammen med familien en regnvåd søndag.