You are currently viewing De 5 bedste spillere i den tyske Bundesliga-historie

De 5 bedste spillere i den tyske Bundesliga-historie

Leder du efter kampe i dag i Bundesligaen? Den tyske Bundesliga er en af de mest prestigefyldte fodboldligaer i verden. Den er hjemsted for nogle af de største spillere nogensinde. I dette blogindlæg giver vi dig de 5 største spillere i Bundesligaens historie.

  1. Franck Ribery

Franck Ribery er en fransk fløjspiller, som tilbragte 12 sæsoner i Bayern München. Han anses generelt for at være en af de bedste fløjspillere i sin generation. Ribery var en nøglespiller for Bayern München, da de vandt den tredobbelte mesterskab i 2013. Han vandt også 9 Bundesliga-titler og blev kåret som årets Bundesliga-spiller i 2008.

  1. Jupp Heynckes

Jupp Heynckes er en tysk tidligere fodboldspiller og manager. Han er en af de kun to personer, der har vundet Europa Cup/Champions League som både spiller og manager. Heynckes spillede for Vesttyskland ved VM i fodbold i 1974. Som manager vandt han 3 Bundesliga-titler med Bayern München og førte dem til sejr i Champions League i 2013.

  1. Gerd Muller

Gerd Muller er en tysk tidligere fodboldspiller, som tilbragte hele sin karriere i Bayern München. Han anses af mange for at være en af de største målscorere nogensinde. Muller scorede 68 mål i 62 kampe for Vesttyskland og vandt VM med dem i 1974. På klubplan scorede han utrolige 525 mål i 581 kampe for Bayern München, hvor han vandt 4 Bundesliga-titler og 1 Europacup undervejs.

  1. Karl-Heinz Rummenigge

Karl-Heinz Rummenigge er en tysk tidligere fodboldspiller, som tilbragte hele sin karriere i Bayern München. Han betragtes generelt som en af de bedste midtbanespillere i sin generation. Rummenigge vandt 2 europacups, 1 verdensmesterskab og 1 interkontinentalt mesterskab med Vesttyskland. På klubplan vandt han 3 Bundesliga-titler og 2 europacups med Bayern München.

  1. Matthias Sammer

Matthias Sammer er en tysk pensioneret fodboldspiller og manager, der tilbragte det meste af sin karriere i Borussia Dortmund, men også havde perioder i VfB Stuttgart og Juventus. Sammer blev kåret som årets UEFA-spiller i 1996 efter at have hjulpet Dortmund med at vinde Champions League det år. Han hjalp også Dortmund med at vinde 2 Bundesliga-titler og 1 Intercontinental Cup i sin tid i Dortmund. Efter at have trukket sig tilbage som spiller blev Sammer sportsdirektør i Dortmund og hjalp dem med at vinde endnu en Bundesliga-titel, inden han blev Tysklands sportsdirektør forud for Euro 2016.

Den tyske Bundesliga har været hjemsted for nogle af de største spillere i fodboldhistorien. I dette blogindlæg har vi talt de 5 største spillere i Bundesligaens historie ned på baggrund af deres præstationer på både klub- og internationalt niveau. Disse mænd har alle sat deres præg på spillet og vil blive husket som nogle af de største spillere, der nogensinde har spillet fodbold.