You are currently viewing Det skal du vide om kursen på bitcoin

Det skal du vide om kursen på bitcoin

Er du interesseret i investering af aktier og kryptovaluta, eller har du blot lyst til at blive klogere på emnet? Så vil du helt sikker få noget ud af at læse med her! Måske kan du læse om nogle ting, du ikke vidste i forvejen. Alle termerne indenfor aktiemarkedet kan godt synes uoverskuelige, men det er slet ikke så svært, når først man har sat sig ind i det.

Kursen på bitcoin er meget svingende, og man kan derfor aldrig helt præcis vide, hvor meget denne kryptovaluta er værd. Man kan dog tydeligt se, at værdien af en bitcoin er steget meget blot over de seneste par år. Med en værdi på over 300.000 er den altså mange penge værd.

Hvad er kryptovaluta?

Man kan aldrig gøre sig sikker på, at bitcoins kurs vil stige og at det derfor kan betale sig at investere i dem. Dog har den været stigende over så lang tid, at man sagtens kan forestille sig en positiv stigning. Man kan investere i mindre end 1 bitcoin, for eksempel 0,2, hvis ikke man ønsker at bruge helt så mange penge.

Men hvad er en kryptovaluta som bitcoin egentlig? Det er en online valuta, som egentlig ikke eksisterer i fysisk form. Nogle steder i verden kan man endda betale med sine bitcoins, men dette bruges ikke rigtig i Danmark endnu. Du kan sælge sine bitcoins, og få udbetalt penge til den værdi den på pågældende tidspunkt har i for eksempel dollars eller danske kroner.

Det bliver mere og mere populært

Mange handler med aktier og investerer i bitcoins, for det første fordi man kan få flere penge end man først investerede i sidste ende, men også fordi det er spændende at følge med i, hvordan virksomhederne klarer sig på markedet, og hvordan kurserne stiger og falder. Det er altså både noget du kan tjene penge på, hvis du har sat dig godt ind i det, men også en form for fritidsinteresse.