You are currently viewing Et børneværelse fyldt med drømme fra Filibabba

Et børneværelse fyldt med drømme fra Filibabba

Filibabba er perfekt, når der skal købes produkter til den lille. Hos Filibabba har du mulighed for at finde de mest nødvendige produkter til barnet. Produkterne fra Filibabba er altid lavet i høj kvalitet og med en gennemført design. Filibabba er et meget kendt brand inden for babyprodukter, og det er der god grund til. Det er muligt at finde Filibabbas produkter på Little Happys hjemmeside.

Filibabba er som et af de eneste brand i Danmark GOTS-certificeret. Dette betyder, at der er bl.a. stor fokus på bæredygtighed, social ansvar og fabriksarbejdernes forhold. Det er derfor vigtigt at støtte op omkring brands, som gør disse ting. Hvis du ikke ønsker, at dit barn skal være omgivet af babyprodukter, som kan indeholde farlige kemikalier, er Filibabba i hvert fald et kig værd.

De bedste produkter fra Filibabba

Filibabba er kendt for at have innovative produkter, som er i meget høj kvalitet. Deres produkter har også et meget gennemtænkt design, som tit gør, at de enten kan bruges i mange år og/eller bruges på flere forskellige måder. Filibabba har mange produkter, som er blevet populære og godt elsket over flere år. Nogle af deres mest populære er deres legetæppe, sengetøj og babynest.

  • Legetæppe: Filibabbas legetæppe er nok et af deres mest populære produkter. Legetæppet er meget multifunktionelt og kan derfor bruges på mange forskellige måder. Legetæppet skaber det perfekte underlag til leg. Det er ligemeget om barnet skal lege med biler eller tumle, så er det altid godt at have legetæppet som underlag. Legetæppet er lavet i dejlige materialer, gør det behageligt at sidde og ligge på.
  • Sengetøj: Sengetøjet fra Filibabba blev også hurtigt populært. Deres sengetøj er lavet af 100% økologisk bomuld. Det er super vigtigt at købe sengetøj, hvor barnets hud kan ånde igennem. Hvis barnet sove med syntetisk sengetøj vil barnet få det meget varmt i løbet af natten, fordi huden ikke kan ånde.
  • Babynest: Filibabbas babynest er et must-have til den lille. Babynesten er lavet i bløde og dejlige materialer som sikrer at barnet kan ligge behageligt. Babynesten er super smart til både derhjemme den kan også medbringes til besøg hos fx venner eller familie.

Støt op omkring Filibabbas bæredygtige værdier

Når du køber fra Fillibabba er du med til at støtte op omkring deres bæredytige tankegang og værdier. Filibabba er GOTS-certificeret og det indebærer Filibabbas produkter og produktion lever op til en masse krav. Når et brand er GOTS-certificeret er der stor fokus på bæredygtighed, økologi, social ansvarlighed og fabriksarbejdernes forhold.

På fabrikkerne, hvor Filibabbas produkter bliver produceret, er det vigtigt at der er god hygiejne, mindsteløn, ingen børnearbejde osv.

Hos Filibabba er det også vigtigt at deres produkter får en så lang levetid som muligt. det ses bl.a. på deres hagesmækker, hvor der er mulighed for at justere den, imens baby vokser.

Hvis du ønsker at give dit barn en bæredygtig opvækst og måske inspirere ham/hende med den bæredygtige tankegang er Filibabbas produkter til forsøg værd.