You are currently viewing Få plakater og billeder i sort hvid til væggen

Få plakater og billeder i sort hvid til væggen

Hvis du elsker et gammelt og rustikt udtryk til hjemmet, men savner inspiration til, hvordan du kan indrette og pynte, så læs med her. Der findes nemlig masser plakater og billeder i sorte og hvide nuancer, som du kan hænge op derhjemme. Det gælder både til børn og voksne, så du kan dekorere alle vægge i huset. Læs videre og åbn hjemmet op for ny inspiration.   

Måske har du følt det derhjemme. Farver kan være så påtrængende, ja næsten insisterende, når du går fra det ene værelse til det andet i dit hus eller din lejlighed. Det kan simpelthen give alt for mange indtryk, og du har måske brug for at tone det ned en smule – og det helt bogstaveligt talt.  

Med sort hvide plakater kan du holde farvestimulansen nede på et minimum. I hvert fald i nogle af dine rum. Det giver dig måske lidt mere ro i hovedet, når dit hjem ikke ligner noget, som Pollock eller Picasso kunne have malet, men snarere har et personligt udtryk i tekst og citater, skygger, mørke og lys. Der er masser muligheder med sort og hvid, mange flere end man lige regner med. 

En enkel måde at dekorere på  

Plakater i sort og hvid er det minimalistiske valg til dig, der gerne ser hjemmet som et sted, hvor du kan slappe helt af. Et sted, hvor der ikke er tusind ting, du skal forholde dig til. Måske savner du et inspirerende citat at vågne op til? Eller en sjov kommentar hængende på væggen i dit køkken? Muligheder med tekst er mange, og du kan finde de ord, der giver dig allermest og hænge dem op i dit hjem.  

Der er selvfølgelig også billeder i sort hvid, som fortæller en masse. Du kender sikkert de klassiske plakater fra 50’erne og 60’erne. Ofte behøver du ikke farver til at fortælle en historie eller vise, hvad man gerne vil vise. Fotografer har gjort det i langt over hundrede år. Med plakater i sort hvid har du mulighed for at dekorere dine væggen i en klassisk næsten gammeldags stil, der er ved at blive moderne igen.