You are currently viewing Sådan kan du opleve vildt i haven

Sådan kan du opleve vildt i haven

Er du nysgerrig på, hvad der foregår af spændende ting i haven, når du ikke kigger på? Måske kan du få et glimt at dyrelivet, hvis du er heldig når du er der, men der er også en anden måde, som du kan holde øje med haven på. Læs med her. 

Hvis du bor i et naturskønt område, hvor man måske ofte kan opleve vildt rundt omkring, kan det faktisk være, at du også går glip af besøg fra dyrene i din egen have. Det er svært at holde øje med hus og have døgnet rundt, men med et kamera til optagelse af dyr, kan du faktisk se hvad der foregår uden selv at skulle være der, og se det med dine egne øjne.  

Hvis du har interesse for det danske dyreliv, kan du med fordel bruge et vildtkamera til at følge med. Vildtkameraer er nemlig et glimrende redskab til dette formål.  

Oplev livet helt tæt på 

Måske er der pindsvin i haven, som kun kigger frem når der ingen mennesker er. Det kan også være du har rådyr, som kommer på besøg. Det kan være spændende at overvære, og dette kan et vildtkamera hjælpe dig med, hvis du ikke er til stede. Måske er du glad for jagt, og her kan en af vildtkameraerne også bruges. Når du er på jagt, kan et vildtkamera nemlig være med til at give et overblik over, hvilke dyr som er omkring.  

Man kan finde mange forskellige slags vildtkameraer, og her er det en god idé at vælge et, som kan optage om natten med en såkaldt nightvision. Dette kan du læse mere om på Havekalenderen.dk 

Mangler du have inspiration, så kan du søge imellem forskelligt slags udstyr hertil, samt søge på årets måneder, hvor du kan finde gode tips til for eksempel plantning af forskellige ting i haven.