You are currently viewing Sådan vælger du den rigtige kuglepen til opgaven

Sådan vælger du den rigtige kuglepen til opgaven

Nogle gange kan du vælge kvantitet frem for kvalitet, især hvis du kun har brug for en grundlæggende pen til lejlighedsvise skriveopgaver.

 

Hvis dette er tilfældet, så løb ned til din lokale dagligvarebutik og snup en pakke med ikke-genopfyldelige og billige kuglepenne for et par kroner. Du har en forsyning, der vil klare arbejdet og holde dig i måneder (eller måske endda år, forudsat at blækket ikke tørrer ud), så du ikke behøver at bekymre dig om at løbe tør for penne i lang tid.

 

  • En pakke med 60 BIC kuglepenne kan købes for mindre end 100 kr.. Billige kuglepenne som denne vil være en let sag for folk, der ikke ønsker at bruge en masse på skriveredskaber.
  • Hvad den slags kuglepenne mangler i sofistikering, kompenserer de for i ren tilgængelighed.

 

Find en pen, der er behagelig at bruge. Hvis du skriver meget, skal du prioritere komfort ved at vælge den rigtige pen til dig. Mange penstile tilbyder i disse dage ergonomiske designs og polstrede gribeoverflader. Disse funktioner vil være en fordel, hvis du ofte bruger timer på at underskrive, skrible og skitsere.

 

  • Prøv forskellige kuglepenne og se, hvad der føles bedst. Vær opmærksom på ting som vægt, bredden af ​​kroppen og hvor godt den passer til din hånd.
  • Hvis du tilfældigvis bruger en kuglepen, du kan lide, mens du er ude et sted, så noter hvilket mærke og hvilken model det er.

 

Prøv forskellige penne for at finde ud af, hvilken type blæk du bedst kan lide. Find en blæk, der ser godt ud og opfylder dine behov. Folk, der kan lide at skrive tykke, glatte linjer, vil klare sig godt med en kvalitetskuglepen eller gelblækpen. Hvis du foretrækker kontrollen og det pæne udseende af tynde, skarpe linjer, så gå efter en rullekugle eller fyldepen. At vælge en blæk er for det meste et spørgsmål om præference, da de hver især har forskellige fordele og ulemper.

 

  • De største faktorer ved beslutningen om et blæk er, hvor jævnt det overføres til skriveoverfladen, hvor fed farven er, og hvor sandsynligt det er, at det løber, udtværes eller bløder.

 

Vælg mellem forskellige kuglepenne baseret på deres unikke funktioner. Hvis du planlægger at bruge pennen til et bestemt formål, såsom at underskrive dit navn læseligt på vigtige dokumenter eller tusch på en tegning, skal du kigge efter en pen, der bedst tjener dette formål. Kunstnere vil gerne bruge fyldepenne, da de tilbyder det bredeste udvalg af nip-størrelser og kan fyldes med næsten alle typer blæk. Forskere, ledere og studerende vil sandsynligvis drage mod penne, der er nemme at bære og levere blæk effektivt. Dem med gigt kan have gavn af at skrive med bredere penne, der er mindre smertefulde at gribe.

 

  • Personer, der er venstrehåndede, bør overveje at bruge penne, der er fyldt med hurtigttørrende blæk, da de vil være mindre tilbøjelige til at udtvære, hvis en hånd køres over dem.

 

Hold det enkelt med genopfyldelige penne. For at spare dig selv for udgifter i det lange løb, giv kuglepenne med genopfyldelig blæk et skud. Fyldepenne kan genfyldes med forskellige typer blæk, og de fleste mere avancerede gel- og kuglepenne kan skilles ad, når du skal skifte en gammel pind. Det er meget billigere at hente nogle erstatningsblækstave eller -patroner, end det er at købe helt nye penne, hver gang du løber tør.

 

  • Opbevar en masse genopfyldningsflasker, pinde eller patroner i dit hjem, kontor eller skab, så du altid har frisk blæk, når du har brug for det.