You are currently viewing SEKS MÅDER AT SKABE EN MINDFUL AFTENRUTINE

SEKS MÅDER AT SKABE EN MINDFUL AFTENRUTINE

Mindfulness er kvaliteten af ​​at være til stede og bevidst om, hvad vi laver, uden at dømme. Det handler om at være i nuet, og ikke lade vores tanker og følelser tage overhånd. Test dine intime grænser – prøv escortpiger & massagepiger i randers

Her er 6 måder at få det til at ske.

 

  1. Læg dine elektroniske enheder væk Dette er det første og vigtigste skridt. Hvis du vil være nærværende og opmærksom, skal du lægge dine elektroniske enheder væk. Det betyder intet tv, ingen bærbar computer, ingen telefon. Dette er din tid til at afbryde forbindelsen fra verden og forbinde med dig selv.

 

  1. Tag et par dybe indåndinger Når du har lagt dine elektroniske enheder væk, så tag et par dybe indåndinger. Dette vil hjælpe dig med at slappe af og rense dit sind.

 

  1. Stræk ud eller lav en let træning At udspænde eller lave noget let træning vil hjælpe med at frigøre enhver spænding, du måtte have i din krop. Det er også en fantastisk måde at få dit blod til at flyde og øge dit energiniveau.

 

  1. Skriv i en journal At skrive i en journal er en fantastisk måde at bearbejde dine tanker og følelser på. Det kan også være en måde at reflektere over din dag, og til at sætte intentioner for fremtiden.

 

  1. Mediter Meditation er en fantastisk måde at berolige dit sind og fokusere på nuet. Der findes mange forskellige typer af meditation, så find en, der virker for dig.

 

  1. Drik noget urtete At drikke urtete er også en fantastisk måde.

 

At have en aftenrutine kan hjælpe med at reducere stress, forbedre søvnen og booste dit humør. Det kan også være med til at øge din produktivitet og til at skabe mere balance i dit liv.