You are currently viewing Skihjelm: Din guide til sikkerhed på pisten

Skihjelm: Din guide til sikkerhed på pisten

Når man er ude at ski, er det vigtigt at have den rette udstyr på. En af de vigtigste ting at huske på, er at have en skihjelm på hovedet. Skihjelmen mindsker risikoen for at få hovedskader, og derfor anbefaler eksperter, at du altid bruger en skihjelm.

Hvem er det for?
Hjelmen er ikke kun et must, hvis man skal ud på de svære piste. Skihjelmene passer også godt til offpiste-skiløb, da det mindsker risikoen for at falde og slå sig, hvis du falder igennem sneen. Hvilken hjelm du skal vælge, afhænger af dit behov – men vi anbefaler altid at gå efter en hjelm, som er godkendt af den europæiske standard EN-1384.

Nødvendig for din egen sikkerhed
En skihjelm er lavet til at beskytte dit hoved, og den bløde polstring gør, at du kan have den på i lang tid uden gener. Skihjelmen har også en justerbar pasform, så du kan finde den helt rigtige størrelse. Derudover kan du vælge mellem forskellige modeller, alt efter om du vil bruge din skihjelm til alpint skiløb eller snowboard.

Med en godkendt skihjelm fra EN-1384 er du godt rustet til at tage på ski- og snowboardferie. Skihjelmen beskytter dig mod hjernerystelse, og du slipper for at bekymre dig om dit hoved i styrten.
Det er ikke kun et must have for alpint skiløbere – det er også et essentielt stykke udstyr for offpiste-skiløbere.