You are currently viewing Smukke runde havebord i træ og polyrattan

Smukke runde havebord i træ og polyrattan

Alle elsker at opholde sig i deres have, når vejret er til det. Uanset om du har en stor have eller lille have, så findes der smukke haveborde i mange størrelser.

Kulturen i Danmark er meget kendt for hygge og sjov i haverne. Danskerne er nemlig rigtig gode til, at skabe hyggelige omgivelser omkring hjemmet.

Haven bliver flittigt benyttet når vi skal være sammen med venner, familie og naboer.

Et havebord i kunstig træ er let at holde

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at havemøbler i kunstigt træ, plastik, flet eller polyrattan er væsentligt nemmere at holde fremfor rigtigt træ.

Træ er kort fortalt levende, der både skal behandles med bestemt træolie og pakkes ned når vinteren nærmer sig.

Det lyder temmeligt attraktivt for mange mennesker, at lade havemøblerne stå ude hele året. I virkeligheden er det den nemmeste løsning, men ikke nødvendigvi den bedste.

Du skal opveje om har tiden og lysten, at passe og pleje dine havemøbler i træ i løbet af året.

Er du typen der elsker at pusle i haven, og få jord under neglene, så burde det ikke blive et problem. Det er rigtigt svært at finde noget smukkere end “rigtigt” træ, der iøvrigt danner patina over tid.

Havemøbler kræver forskellig vedligeholdelse

Ligesom alt andet så stilles der meget forskellig krav til pasning og pleje.

Valg af et rundt havebord i træ eller nonwood, afhænger både hvor meget tid du har og hvordan din boligsituation ser ud.

Er du ikke interesseret i at “pleje” dine møbler, så er livet meget nemmere med vedligeholdelsesfri havemøbler. Kort fortalt møbler udført og fremstillet i hårde materialer, der kan modstand vind og vejr hele året.

Hvis du bor til leje med altan

Bor du lejebolig og har ikke adgang til egen have, findes der alligevel gode alternativer derude. Har du din egen altan, så er den sammenklappelig havebord et super godt valg.

Her har du netop de sammen muligheder som det store runde havebord, med blot mindre plads at gøre godt med. Der er både runde haveborde i polyrattan og ægte “teaktræ” der fremstår rustikt og flot.

Plast eller flet passer er også meget populært på grund af prisen, og fordi møblerne for det meste passer sig selv.