You are currently viewing Sommerparadis i Malaga

Sommerparadis i Malaga

Hvis du, som så mange andre danskere, drømmer om at flytte til Sydspanien, så er det måske på tide at gøre drømme om til virkelighedSpecielt Malaga står højt i kurs hos danskerne, og det er det gode grunde til. Hvis du drømmer om et ferieparadis i Malaga, så læs med her.  

Sol, strand og blåt hav 

Spaniens Sydkyst, går under navnet Costa del Sol, som meget sigende betyder solkysten. Her finder du over 200 km med kystlinje, blåt hav og smukke strande. Ikke for at snakke om den rige kultur, vingårde, olivenlunde og gastronomiske oplevelser helt ud over det sædvanlige.  

Det er ikke så mærkeligt at flere og flere danskere vælger at investere i en lejlighed eller et hus i Sydspanien. Malaga er et populært valg. I Malaga bor der ca. 500.000 mennesker, det er dermed Spaniens 6. største by.  

Udover at være en levende by, med rigt kulturliv, byder den også på lækre sandstrande og blåt hav. Du kan derfor få alt du ønsker, samlet et sted. Køb lejlighed i Malaga, og gør dine drømme til virkelighed.  

Bo i dit helt eget sommerparadis 

Hvis du køber en lejlighed i Malaga, så har du muligheden til at bo i din favorit by. Du skal selvfølgelig overveje om du vil flytte for godt, eller om du ønsker et ferie- og fristed. Køb lejlighed i Malaga som passer til dit behov, og de ønsker du har, for dit spanske eventyr.  

Hvis du har besluttet dig for at gøre alvor af dine drømme, så er det en god ide at du allierer dig med en ejendomsmægler på Costa del Sol, som kender regler, skatter, områder og hvad der ellers gælder af administrative ting, når man invester en bolig, i Sydspanien.  

Siden du ikke er den eneste dansker med spanske boligdrømme, findes der flere danske ejendomsmæglere på Costa del Sol.  

Hvis du investerer i en bolig i Malaga, så er det en god ide at du investerer tid til at lære det spanske sprog. Det hele bliver endda bedre hvis du kan kommunikere med de lokale, når du opbygger et nyt hjem, under solen.