You are currently viewing Træn derhjemme med et power rack

Træn derhjemme med et power rack

Har du fået blod på tanden i forhold til at komme i gang med at træne, men har du ikke lyst til at træne i et fitnesscenter og bruge penge på det hver måned, kan du sagtens starte ud med at træne derhjemme i stedet for. Med det rette udstyr kan du nemt træne dig i god form på den måde, og her kan det blandt andet være en god idé at være udstyret med et power rack.

Klik her og læs mere om power racks.

Det kan fylde en del

Du skal dog være klar over, at hvis du går i gang med at lave dit eget fitnesscenter derhjemme, at der skal afsættes en del plads til det. Især hvis du gerne vil have de rette ting som fx et power rack eller nogle af de mange træningsmaskiner, du kan købe online.

Et power rack i sig selv kan nemt fylde en del, men du vil nok ikke nøjes med at have sådan et, når du først kommer i gang med at træne. Mere vil typisk have mere, og så gælder det jo om at finde plads til det hele.

Et perfekt sted at starte når du vil styrketræne

Det er dog et rigtig godt sted at starte, når du gerne vil i gang med at styrketræne derhjemme. Med et power rack, et par håndvægte 10 kg og dertilhørende vægtstænger kan du nemt komme i gang med at træne dig selv stærkere.

Det handler jo bare langt hen af vejen om, hvor ofte du er villig til at træne, og hvor hårdt du presser dig selv. Et power rack gør det nemt for dig at løfte på en mere sikker måde, uden at du skal være bange for at tabe en vægtstang ned over dig selv, når du pludselig ikke kan løfte mere.

Byg videre på dit home gym derfra

Når du først har fået købt dig et home gym og er kommet godt i gang med at bruge det, kan du derfra begynde at bygge videre på dit home gym og købe en række andre maskiner, hvis du har lyst til det.

Du kan hurtigt købe dig fattig i træningsmaskiner, så det er en god idé at tænke dig om en ekstra gang, inden du bruger et par tusinde kroner på en ny maskine. Du skal være sikker på, at du kommer til at bruge den, da det ellers hurtigt kan blive penge ud af vinduet.