You are currently viewing 11 måder at servere sund og spændende mad for familien

11 måder at servere sund og spændende mad for familien

Står du ofte i supermarkedet uden den fjerneste idé om, hvad du skal servere til aften? Og ender du tit med at servere de samme retter igen og igen fordi det bare er det nemmeste? Så trænger du til lidt ny madinspiration til både dig og din familie! For der er masser af inspiration at hente både i butikkerne, i kogebøger og på internettet. Blot man ikke søger den 5 minutter i spisetid.  

Ender det lidt for ofte med det samme?  

Der er opskrifter og inspiration nok at hente rundt omkring. Men det kan godt være svært at vælge imellem de mange muligheder. Og skal man ligefrem lave en madplan for en hel uge, så kan det godt komme til at knibe med overblikket. For slet ikke at tale om at få købt ind og slæbt det hele hjem og opbevaret i skabe, køleskabe og fryser. Så er det alligevel lettere at lave boller i karry. Igen.  

Får du fisk nok?  

Men vidste du, at du kan overlade planlægningen og indkøbene til andre? Nemlig måltidskasserne. Her kan du få både inspiration og hjælp til madlavningen2, 3, 4 eller 5 dage om ugen. Leveret lige til døren! Skagenfood er et af de firmaer der tilbyder måltidskasser. Rent faktisk hele 11 forskellige af slagsen! Og fælles for dem alle er, at de indeholder fisk! Så hører du til dem der ikke helt få fisk nok? Og måske også synes det er svært at tilberede rigtigt? Så skulle du kigge nærmere på måltidskasserne herfra. Her får du nemme opskrifter der er lige til at gå til – og naturligvis alle de ingredienser der skal til. Nemmere bliver det ikke.  

Masser af muligheder for god og sund mad 

Er du – eller familien – til gengæld ikke de store fiskeelskere, så er der også andre muligheder. Og de er nøjagtig lige så nemme at gå til. Markedet for måltidskasser er eksploderet gennem de seneste år, så der er en måltidskasse for enhver smag. Uanset om man elsker kød eller kun spiser grønt. Om man helst spiser økologisk eller er tilfreds med konventionelle produkter. Du vælger selv hvor mange dage du ønsker leveret til og hvor mange der spiser med. Så modtager du en kasse med det hele og kan gå i gang med at tilberede de forskellige retter. Det har aldrig været nemmere at få god og sund mad på bordet!