You are currently viewing Elektriker Døgnvagt Roskilde – P. B. Nordic El-Service 51939300

Elektriker Døgnvagt Roskilde – P. B. Nordic El-Service 51939300

  • Post author:
  • Post category:Annonce

Elektriker Døgnvagt i Roskilde – P. B. Nordic El-service

Står du uden strøm? Ring 51939300 for hurtig hjælp!

Din pålidelige elektriker i Roskilde og omegn

Oplever du strømsvigt i Roskilde eller de omkringliggende byer som Solrød Strand, Tune, Greve, Gadstrup, Lejre, Karlskunde, Ølstykke eller Viby Sjælland? P. B. Nordic El-service er din sikre løsning på alle typer elektriske problemer, både dag og nat. Vores team af dygtige elektrikere er altid klar til at yde akut assistance, uanset omfanget af dit elektriske problem.

Hvordan vi kan hjælpe:

  • Strømafbrydelse: Vi får hurtigt lysene tilbage, hvis du oplever strømsvigt eller dit køleskab stopper med at virke.

  • Reparationer: Har en sikring slået fra pga. en biloplader, eller har du brug for hjælp med en HPFI-afbryder, der ikke genindkobler? Vi klarer også udskiftning af HPFI’er og reparation af skader forårsaget af borearbejde i kabler.

  • Fejlfinding: Vi finder og løser problemer som løse ledninger i din tavle eller kortslutninger i din el-installation.

  • Sikkerhed: Vi sørger for, at dine udendørs stik er sikre mod vand og retter op på eventuelle knasende lyde fra dine stikkontakter.

Priser der passer til alle

  • Døgnvagt: Vores døgnvagtsservice er til rådighed for 850 kr., så du altid kan få hjælp, når du har brug for det.

  • Standard El-arbejde: For generelle elektrikeropgaver tilbyder vi en fast pris på 595 kr., hvilket garanterer dig kvalitet og pålidelighed.

  • Hurtig ankomst: Vi lover at være fremme inden for en time for at minimere din ventetid og besvær.

Specielle tilbud til andelsboligforeninger

Er du en del af en andelsboligforening? Vi tilbyder skræddersyede aftaler, der sikrer attraktive priser og prioriteret service. Disse aftaler er ideelle for at garantere løbende vedligeholdelse og hurtig assistance, når det er nødvendigt.

Kontakt os for pålidelig elektrikerhjælp

Har du brug for en erfaren elektriker i Roskilde eller det omkringliggende område? Tøv ikke med at kontakte P. B. Nordic El-service på 51939300. Uanset dit problem står vi klar til at hjælpe med vores ekspertise, så dine elektriske systemer fungerer optimalt. Lad os tage hånd om dine elektriske bekymringer, så du kan fokusere på det, der betyder mest for dig.